Wietolie: inzetbaar bij tal van medische kwalen

wietolie

Wanneer je te kampen hebt met stress, angsten, depressies en/of voortdurende slapeloosheid, dan is het goed om te weten dat wietolie voor jou soelaas zou kunnen bieden. Van wietolie gaat immers een kalmerende en verzachtende werking uit. Alleen al het feit dat je hierdoor mogelijk beter slaapt kan al een heel stuk schelen, ook bij andere problemen. Want ja, wietolie wordt door sommigen ook in verband gebracht met het verlichten van klachten die ontstaat bij bijvoorbeeld kanker, Parkinson en tal van andere ziektes en aandoeningen. Wietolie is echter wel een middel waar je met de nodige voorzichtigheid mee moet omgaan. Lees verder om daar het fijne van te weten.

wietolie

Waar moet je rekening mee houden als je wietolie wilt nemen?

Als je van plan bent wietolie in te nemen vanwege de medicinale krachten ervan, houd dan rekening met onder meer het volgende:

  • Wietolie heeft naast medicinale kwaliteiten een geestverruimend effect. Oftewel: je wordt er high van. Dit gaat invloed hebben op je dagelijkse activiteiten.
  • Na het innemen van deze olie mag je zeker een aantal uren geen zware machines bedienen of gemotoriseerde voertuigen besturen.
  • Deze olie staat bekend als een krachtig middel. Het is daarom belangrijk dat je eerst met de kleinst mogelijke dosis begint. Reageert je lichaam er goed genoeg op, dan zou je eventueel de dosis langzaam kunnen verhogen.
  • Om er voor te zorgen dat je niet een soort van afhankelijkheid opbouwt van wietolie is het slim om af en toe ook een paar rustdagen in te bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *