Verlichting van chronische pijnen

THC olie kopen

Heel veel mensen doen tegenwoordig aan THC olie kopen, niet vreemd want het kan je verlichten van heel veel klachten. Sinds de olie wat bekender is geworden, zijn in een korte tijd veel mensen er gebruik van gaan maken, maar waar komt de olie eigenlijk vandaan en wordt het al langer gebruikt? Vaak wordt de olie ook wietolie genoemd, ben je heel secuur is het eigenlijk geen olie maar de vloeistof die in de kleine kliertjes zit ook wel trichomen genoemd. De trichomen zitten in de toppen van de plant, en op de hoogst gelegen bladeren. 

THC olie kopen

Geneeskundige werking

In de wetenschap was THC al langer bekend, echter Rick Simpson maakte eind jaren 90 een extract maakte van een THC rijke cannabis plant. het begon als een experiment omdat omdat hij een aantal ernstige aandoeningen had. Andere medicijnen hielpen daarbij helaas niet, het roken van een joint had hij al ervaring mee en deed hem goed. Hij hoopte erop dat de beginnende huidkanker bij zijn neus geholpen zou worden, zelfs de tumor bij zijn neus was in slechts 4 dagen geheel verdwenen. 

De olie werd vrij gedeeld

Na deze positieve ervaring was de THC olie kopen nog niet aan de orde, wel ging Rick zijn extract delen met iedereen in zijn omgeving die er voor open stond. Dit werd een enorm succes, er werd als snel ontdekt dat de olie niet alleen hielp bij kanker maar ook bij tal van andere aandoeningen zoals epilepsie, MS, Lyme, slapeloosheid, diverse huidproblemen, wratten en hoofdpijnen. THC heeft de wonderlijke eigenschap om direct in het lichaam op zoek te gaan naar de plaats waar het niet goed is om daar actie te ondernemen. Bekijk je het goed dan gaat met het gebruik van THC je lichaam van top tot teen beter functioneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *