Loophulpmiddelen: 3 opties

rollator

Om mobiel te blijven is het belangrijk dat je zo veel mogelijk in beweging blijft. Even een ommetje lopen of een paar boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt. De Zorgoutlet verkoopt nieuwe en gebruikte loophulpmiddelen. Zo kun je kiezen tussen een rollator, looprek of wandelstok. Hopelijk kun je hiermee weer veilig over straat!

Rollator

Een rollator is een goede optie om kleine wandelingen te maken. Er zijn verschillende soorten rollators beschikbaar. Zo kun je kiezen tussen een rollator met 3 of 4 wielen, met of zonder mandje. Er zijn ook veel gebruikte modellen beschikbaar. Deze modellen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een stuk lagere prijs. Niet meer zoveel kracht in je armen of benen? Er zijn ook lichtgewicht rollators beschikbaar. Makkelijker om mee te lopen en om mee te nemen in de auto.

Looprek

Het kan zijn dat je aan het revalideren bent na een operatie of val en weer opnieuw moet leren lopen. Een looprek helpt jou met om weer de eerste stappen te zetten. Om jouw veiligheid te waarborgen, zijn er antislipdoppen aan de onderzijde gemonteerd. Veel looprekken zijn daarnaast inklapbaar. Zo kun je hem makkelijk vervoeren in de auto.

Wandelstok

Extra ondersteuning nodig? Een wandelstok helpt jou om stabieler te lopen. Wandelstokken zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er ook wandelstokken die inklapbaar zijn en vier poten hebben. Een houten wandelstok kunt u zelf ontwerpen en de belasting gaat tot wel 113 kg.

Voor jezelf, je vader, moeder, opa of oma op zoek naar een loophulpmiddel? Raadpleeg een expert. Hij of zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

Wist je dat De Zorgoutlet ook het adres is om een scootmobiel te kopen? Bekijk: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *