Het kopen van een goede massageolie

genieten

Bij het maken van een keuze voor een massageolie, zijn er een aantal kenmerken die belangrijk zijn. De geur is een belangrijk onderdeel, sommige geuren staan er bekend om dat ze een rustgevende werking hebben. Hierdoor heb je het effect dat de massage nog meer zorgt voor ontspanning, en een massageolie kopen zonder een lekkere geur is geen massageolie. Niet voor niets ruik je in een massagesalon al die lekkere geuren, alleen dat is al ontspannend voor je lichaam. Maar thuis in de slaapkamer is een lekkere geur ook van groot belang, welke geur je ook gebruikt ze hebben allemaal een eigen doel en effecten.

Voor verschillende massages

Massageolie kopen kun je voor verschillende massages doen, niet altijd hoeft dit ontspanning te betekenen. Een sportverzorger kan ook gebruik maken van de olie, alleen heeft het dan niet het doel om te ontspannen maar juist om de pijn weg te nemen. Spieren die overbelast zijn of stijf zijn, worden door de massage weer ontspannen. Vaak wordt er een massageolie gebruikt die geen geur heeft, omdat voor deze massages de geur niet veel toevoegt. Massageolie is voor iedereen anders, wat de een lekker vind zal de ander niet lekker vinden.

massageolie kopen

Huidtypen

Zowel voor de masseur als de cliënt is het huidtype belangrijk voor de massageolie, bij massageolie kopen is het belangrijk dat je weet wat voor type huid je cliënt heeft en welke olie jouw huid zelf kan verdragen. Het is af te raden om olie te gebruiken welke snel in de huid trekt, voor zowel de masseur als de cliënt is het fijn als er soepel gemasseerd kan worden. Dit is ook afhankelijk van de cliënt, houd deze van een stevige massage dan is juist olie welke snel intrekt juist weer fijner. In de webshop van demassagewinkel.com vind je verschillende soorten en geuren massageolie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *