Dit moet je weten over een onderooglidcorrectie

Ben jij al bekend met een onderooglidcorrectie? Het is een correctie waar je in eerste instantie nog niet over nadenkt. Pas wanneer er bepaalde tekenen in jouw gezicht zichtbaar worden waar jij je onzeker over voelt, ga je kijken naar correctie. Je gaat dan ook merken dat er verschillende klinieken door het land te vinden zijn die deze voor jou uit kunnen voeren. ABC Clinic is hier een van. Je moet dan wel nog weten wat de behandeling precies inhoudt en waar je rekening mee moet helpen. Onderstaande informatie helpt jou hierbij. 

Een onderooglidcorrectie voor verschillende doeleinden 

Een onderooglidcorrectie is een kleine ingreep aan jouw onderoogleden. Deze oogleden kunnen verslappen, waardoor jouw ogen meer gaan hangen. Ook kan het zijn dat je wallen hebt, die steeds erger worden. Om de correctie uit te voeren wordt er onder de wimperrand een klein sneetje gemaakt. Daarna zal het overtollige huid en vetweefsel verwijderd worden. In enkele gevallen moet de oogkringspier ook nog ingekort worden om een goed resultaat te behalen. Aan het einde van de behandeling wordt alles gehecht en kun je beginnen met het koelen van het gebied. Dit is belangrijk om zwellingen te voorkomen. 

Binnen een korte tijd weer aan het werk 

Een onderooglidcorrectie is slechts een kleine ingreep, waardoor je dezelfde dag nog naar huis kunt. Daarbij zal de herstelperiode ook niet lang gaan duren. Door jouw ogen regelmatig te koelen zullen de zwellingen zo klein mogelijk blijven. Dit maakt het mogelijk om lichte werkzaamheden vaak de dag erna weer te hervatten. Ga echter geen zware werkzaamheden uitvoeren, omdat de druk op de oogleden hiermee verhoogd wordt en de genezing aanzienlijk zal vertragen. Je zult hier dus wel op moeten letten, zodat je in een korte tijd de resultaten van de ingreep gaat zien. 

De behandeling en de mate van pijn 

Voordat de onderooglidcorrectie uitgevoerd wordt, zal er een kennismakingsgesprek in de kliniek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek wordt jouw probleem uitvoerig besproken en gekeken wat er mogelijk is. De specialist zal dan een realistische voorspelling geven. Dit voorkomt teleurstellingen en zal leiden tot een definitief behandelplan. Op de dag van de ingreep zelf krijg je een plaatselijke verdoving, waardoor je er vrijwel niets van gaat voelen. Als de verdoving uitgewerkt is, zul je uiteraard wel wat pijn kunnen ervaren. Door regelmatig te koelen zorg je ervoor dat het vol te houden is. 

Een goede nazorg gaan krijgen 

Het is belangrijk dat er een afspraak voor de nazorg van de onderooglidcorrectie komt. Deze is vaak een week na de ingreep. Tijdens deze afspraak bij ABC Clinic zullen de hechtingen worden verwijderd en wordt gekeken hoe het resultaat is. Indien nodig kunnen er nog extra nazorgmaatregelen worden getroffen. Hierdoor kun je binnen een korte tijd daadwerkelijk profiteren van de nieuwe uitstraling die je in jouw gezicht hebt gekregen en hoef je niet meer zonder zelfvertrouwen het huis te verlaten. Je gaat gelijk meer stralen en kunt er zelfs jonger uit gaan zien met slechts een kleine ingreep middels deze ooglidcorrectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *